Kontaktirajte nas

+387 (0) 36 351 253

Pon-Pet 07:00 - 18:00

Subota 07:00-14:00

egger1

1

ZDRAVO STANOVANJE

Laminatni podovi ne sadrže PVC i omekšavala te se velikim dijelom sastoje od drveta. S obzirom na to da daske ne ispuštaju štetne tvari, prikladne su i za dječje sobe. Za sve one koji pate od alergija ovaj je pod odličan jer odbija prljavštinu i vrlo je jednostavan za čišćenje. Laminatni podovi osiguravaju zdravu klimu prostorije i nude mjesto za igru.

 

egger2

2

OTPORAN NA VLAGU

S laminatnim podovima luksuzni san o drvenom izgledu kupaonice ili kuhinje postaje stvarnost. Nove tehnologije čine ove podove posebno otpornima na vlagu: Aqua+ laminatni podovi imaju vodootpornu površinu, a nosive ploče peterostruko manje zadržavaju vodu! Prskanje u kadi uz naše podove postaje prava zabava! Voda i para uz Aqua+ laminatni pod nemaju nikakve šanse!

 

egger3

3

AUTENTIČNI DIZAJN

Markantan izgled koji priča priču, decentan kamen koji krasi hodnik, izgled svijetlog drva za skandinavski stil. Bez obzira na to koji ste stil uređenja odabrali za udobnost svog doma, gotovo beskonačne, autentične dizajnerske izvedbe laminatnih podova ne ostavljaju nijedan san neispunjen. Dekori laminatnih podova oduševljavaju svojom autentičnošću!

 

eger4

4

POD ZA CIJELI ŽIVOT

Podovi trebaju mnogo toga izdržati, no i izgledati lijepo. To pak omogućuju laminatni podovi koji su svojim robusnim površinama trajno otporni na habanje i ogrebotine. I to ne samo u stambenim prostorima nego i u poslovnim prostorima. Robustan i trajno lijep - čak i pod opterećenjem!

 

egger5

5

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVI

U usporedbi s mnogim drugim podovima poput keramičkih pločica, laminatne podove odlikuje njihova izvrsna ekološka ravnoteža! Kao proizvod na bazi drva pri čijoj se proizvodnji uglavnom koristi PEFC certificirano industrijsko drvo i ostaci drva iz drvoprerađivačke industrije (poput drvnog iverja, strugotina) kao i ekološki neškodljiva ljepila, mogu se u potpunosti reciklirati!

S laminatnim podovima dobivate drvne podove u kući!

O nama

LEA d.o.o. Mostar je osnovana 1997. godine i bavi se prodajom podnih obloga. Prodajni program obuhvaća prodaju: laminati, parketi, lajsne, OSB ploče, sobna vrata, umjetna trava, lakovi i ljepila i druge materijale koji su potrebni za ugradnju podnih obloga.

Saznajte više o nama

Kontakt
  • Bišće polje bb
  • 88000 Mostar
  • lea@tel.net.ba
  • +387 36 351 253
  • +387 63 404 444
Sva prava pridržana - Lea d.o.o.

Pravila o zaštiti privatnosti Uvjeti korištenja Politika o kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće kako bi Vam omogućili bolje i ugodnije surfanje.

Korištenjem web stranice slažete se sa uvjetima korištenja kolačića

Saznajte više